Se upp för bedrägeriförsök som kommer via SMS/Epost/Whatsapp

Råd för att undvika bedrägerier

Fler bilder till din annons

Om du har registrerat ett Findit konto och har köpt en annonskod kan du ladda upp t.o.m. 21 st bilder till din annons.

När du laddar upp fler än 6 st bilder drar vi av 2 st annonskoder.

Den här funktionen finns tillsvidare på desktop versionen (www.findit.fi)

Konto på Findit

Nu har du möjligt att skapa ett personligt konto på Findit, vilket underlättar när du vill sätta in, redigera och förnya annonser. Dessutom kan du i realtid se hur många som öppnat och sett dina annonser. Vi tror du kommer att gilla detta och det är dessutom helt gratis.

Registrera ditt Findit konto Köp din annonskod här

Läs mera

Så handlar du tryggt på Findit

Findit konto

Välkommen att annonsera era varor och tjänster på Findit. Annonseringen är helt kostnadsfri.

Vänligen,
Findit teamet