Inaktivera Adblock på Findit

Hej,

Hur man skall göra för att ta bort adblocker programmet (plugin) beror lite på vilket program man använder, men de är alla ganska lika så här kommer instruktioner för de två mest använda ad-blocker programmen.

Uppe till höger i ditt webbläsar fönster finns en ikon som visar vilket program (plugin) som används.

Ser ikonen ut som en hand så är det AdBlock pluginnen och då skall du göra enligt följande:

1. Klicka på ikonen

2. Klicka på Undanta denna domän

3. Dra reglaget vid Domän till höger (punkt 1) och klicka på undanta (punkt 2)

4. Domänen Findit. fi är nu tillåten att visa bilder och text och alla andra webbsidor (sajter) är blockerade som förut.

Ser ikonen i högra hörnet på webbläsaren ut som ett stoppmärke så är det AdBlock plus pluginnen du har installerad och då skall du göra enligt följande:

1. Klicka på ikonen

2. Klicka på ”Aktiverat för denna webbplats”

3. Då du ser ”Avaktiverat för denna webbplats” så tillåter Adblocker plus domänen Findit. fi att visa bilder och text och alla andra webbsidor (sajter) är blockerade som förut

Vänligen,
Findit teamet