Wanha HARVINAINEN BIBLIA-Raamattu vuodelta 1878

460 €
Nahkakantinen Biblia Koko Pyhä Raamattu vuodelta 1878, Suomalaisen Biblia-seuran toimittama painos. Teos on kirjoitettu antiikkisella fontilla. Asiasta kiinnostuneelle tämä on varmasti aarre. Biblian kansissa on kulumia, ja kuten kuvat osoittavat. Teos on sisältä muutoin erinomaisessa kunnossa, ainoastaan kolmella viimeisellä aukeamalla on vaurioita.
Kaupanpäällisenä mukaan tulee nahkakantinen Uusi Testamentti ja Psalmit kirja vuodelta 1941, jonka kannessa on yhä heikosti näkyvin kultakirjaimin kirjan alun perin lahjaksi saaneen nimi. Koko on 23 cm x 27 cm x 6 cm. Tarkka paino: 2.54 kg + pakkaus.
Voin lähettää, tai nouto sopimuksen mukaan Helsingistä. Noudettaessa käteismaksu lähetettäessä maksu etukäteen tilille. Postituskulut sis. hintaan. Lähetän heti, kun raha näkyy.
Annonsör: Martti Plats: 00790 Helsingfors  Visa på karta
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.