Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Nyaktig 77m2 radhuslägenhet till fyndpris

139 000 €
Nu till fyndpris! Radhuslägenhet i nyskick till salu på ett fint ställe centralt i Munsala.

De stora fönstren och den öppna planlösningen ger en ljus och rymlig känsla i lokalen. På terrassen mot söder kan sköna soliga dagar avnjutas. I lägenheten finns en luftvärmepump för inomhuskylning de hetaste dagarna. Radhuset värms upp med bergsvärme och är billigt i drift. Den högt belägna tomten är stilfullt planerad med stensättningar och asfalterad gårdsplan. Biltak med förråd tillhör lägenheten.

Typ: 3r+k+bdr/b
Storlek: 77 m2
Färdigställd: 2021
Skötselvederlag: 146,30 €/mån
Nypris: 179.000 €
Prisbegäran: 139.000 €

Lägenheten är uthyrd, tag kontakt i god tid för visning:

August Strandberg
044 250 4999
august@sws.fi
Annonsör: SWS Concept Ab Oy Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Radhus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.