Viihtyisä ja hyväkuntoinen omakotitalo

Vuokrataan hyvältä paikalla ja isolla omalla tontilla Vaasassa sijaitseva viihtyisä omakotitalo syyskuun 2024 alusta alkaen. Asuinpinta-alaa talossa on yhteensä 184 m2, Asuinkerroksessa on 2 huonetta, keittiö, wc ja yläkerrassa 2 huonetta, 3 alkovia, wc ja säilytystiloja. Pohjakerroksessa sijaitsevat sauna, pesuhuone, takkatila ja tilava askartelutila sekä varasto- ja tekniset tilat. Erillisessä piharakennuksessa on autotalli ym tilaa. Kiinteistö on liitetty kaukolämpöön.
Keskustaan on matkaa noin 3 km. Hyvät julkiset liikenneyhteeydet, koulut, päiväkoti ja vapaa-aika-alueet ovat lähietäisyydellä kuten myös kauppapalvelut. Erinomainen kohde myös lapsiperheille. Tutustumisen arvoinen kiinteistö vuokra-asuntoa tarvitseville.
.
Ilmoittaja: Antti Lahtinen Sijainti: 65230 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.