MYYTY!

90 neliön omakotitalo isolla pihalla myynnissä Närpiössä

59 500 €
Omakotitalo ja piharakennus, omalla noin 3070 m2 suuruisella tontilla. Rakennukset ovat rakennettu 1947 - 1948 ja taloa on peruskorjattu vuodesta 2013 eteenpäin.

Omakotitalon kerrosala on noin 90 m2. Kodin asuinkerroksessa on iso keittiö ruokailutilalla, avara olohuone, tilava makuuhuone sekä kylpyhuone. Keittiön ja olohuoneen välissä on varaava vuolukivitakka ja makuuhuoneessa uudempi Porin Matti kamiina. Vinttikerroksessa on iso avara oleskeluhuone ja vaatekomero. Vinttikerros lämpiää sveitsiläisellä puutakalla ja ilmalämpöpumpulla.

Omakotitalo on remontoitu vuosien varrella. Vuonna 2013 asennettiin takka, keittiöä uusittiin, lattia-, seinä- sekä osittain kattopinnat uusittiin ja yläkerta muutettiin asuinkäyttöön. Remonttien jälkeen ulkoverhoilu ja katto on maalattu, ja ikkunoita on osittain uusittu. Käyttövesiputket keittiöön ovat myös uusittu vuonna 2020.

Puuverhoillun varastorakennuksen kerrosala on noin 70 m2. Sisustetussa varastorakennuksesta löytyy pihasaunan ja pesuhuoneen lisäksi takkahuone, kesäkeittiö ja makuuhuone, joka voi toimia kesäisin vierasmajana. Reilusti varastointitilaa löytyy myös.
Piharakennus vaatii osittain kunnostusta.

Tässä viihtyisä talo lähellä merta, joka sopii sekä yhden että useamman hengen perheelle. Heti muuttovalmis ja sopimuksen mukaan myydään osittain kalustettuna.

Ota yhteyttä jos kaipaat lisätietoja tai esittelyn!
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.etuovi.com/kohde/w47829
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.