Joenrantatontti Vihti Haimoo

33 000 €
Joenrantatontti 5100 m2 vapaa-ajan asunnolle. Vihdin keskustaan vain 10 km matka. Sähköliittymä valmiina.
Saattaa olla mahdollista muuttaa tontti vakituiseen asumiseen. Sijainti on rauhallinen, harvaan asutun omakotitaloalueen loppupäässä.

Jokeen on ihana pulahtaa saunasta ja kalastamaankin pääsee. Tontti on hyvin rehevä ja monimuotoinen kasvillisuudestaan. Tontilta löytyy ainakin 13 puulajia, muutama tammi, kataja, syreeni, tuomi, vaahtera, pihlajia, koivuja, leppiä, haapoja, kuusia, mäntyjä ym. Sieniä ja tatteja löytyy omalta tontilta ja lähimetsistä vielä enemmän. Lähistöllä on myös hyviä mustikka- ja vadelmapaikkoja.

Kaivossa on riittänyt hyvin vettä kuivimpinakin kesinä. Tontilla on vanha jalasmökki, joka myydään purkukuntoisena ja rantasauna, joka on varmasti purettava. Sekä vanha käyttökelpoinen puucee. Jalasmökki on helppo kuljettaa kokonaisena kaatopaikalle tarvittaessa sopiva kuorma-auto kuskeineen löytyy lähistöltä. Mökkinaapurilla on rakennusfirma ja sieltäkin voi kysyä apua purkamiseen ym.
Uudempana rakennuksena on 6 vuotta vanha vaja säilytykseen ja vaikkapa parin yön nukkumiseenkin uuden mökin valmistumista odotellessa. Mökillä ei ole oleskeltu pitkään aikaan ja tontti on ehtinyt rehevöityä ja vaatii runsaasti siistimistä. Voit muokata siitä omanlaisen ja polttopuutkin saa omalta tontilta. Kuvassa näkyvät isot kuuset on kaadettu ja tontti on nyt valoisampi ylhäältä. Alhaalla on vielä isoja kuusia ja muita puita kaadettavaksi.

Mökin paikka on pienen mäen päällä, josta avautuu näkymä myös joen yli. Joen toisella puolella on pelkkää luontoa. Tontille vie hyväkuntoinen hiekkatie, joka loppuu noin 7 m ennen tontin rajaa. Auto on aiemmin jätetty siihen.
Ilmoittaja: Inna Sijainti: 03400 Vihti  Näytä kartalla
Osasto: Tontit Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.