Kesämökki saaressa Björköbyn Revöfjärdenissä

89 000 €
Myydään vuonna 1974 rakennettu saunallinen hirsirunkoinen kesämökki 25m2. Tontti on 2000m2 ja sisältää puolet saaresta. Kiinteistöllä löytyy puucee rakennettu 2012, varasto, laitureita ja terasseja. Sähkö saadaan aurinkopaneelilta ja aggregaatista. Vesipiste löytyy läheltä Björköntien varressa. Venepaikka on Joutsenlahdentiellä ja venematka saareen on noin 1km. Rantaviiva pääosin etelä/pohjoinen, rauhallinen alue, hyvät kalastusvedet sekä hyvä uimaranta. Saarella löytyy mm. metsämansikoita, tyrnimarjoja ja kanttarelleja.

Kunnostuksia on tehty läpi vuosien mm. kattohuopa 2020 ja saunakiuas 2021. Kiinteistöön kuuluu myös vuonna 1962 rakennettu mökki 25 m2 joka myydään remonttikohteena/purettavaksi. Mökin sijainti on saaren suojaisin ja rauhallisin. Mökki on käytetty varastotilana viime vuosina, on osittain pintaremontoitu sisältä, Upo lämmönlähde löytyy.

Kiinteistö Fagerö 499-480-3-32 on aina ollut saman suvun omistuksessa. Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja!
Ilmoittaja: Annika Sijainti: 65870 Björköby  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.