Ilmoitus on vanhentunut!

Rivitalo 54m2 2h + k + s + ak + var. Bergholminkuja 2 A2, Böle, Mustasaari

163 000 €
Hyvin pidetty kaksio suositulla Mustasaaren Bölen alueella. Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, edulliset asumiskustannukset ja oma tontti. Suuri käyttöullakko, autokatos ja varasto sisältyvät hintaan. Terassi länteen päin.

Yhtiö on rakennettu 2013 eikä suuria remontteja ole tulossa. Yhtiöllä on oma autokatosrakennus, jossa on myös pyörävarasto. Huoneistoon kuuluu oma autopaikka ja varasto. Pihalla on lisäksi 6 autopaikkaa sähköpistokkeilla.

Böle on kasvava alue, jolla on hyvät yhteydet Kivihaan palveluihin. Ympärillä on paljon luontoa ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Lähellä on kouluja ja päiväkoteja. Sepänkylän päiväkoti on kivenheiton päässä talosta ja Sepänkylän koulukeskus on vain noin 1,5 kilometrin päässä. Hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi asunnoksi.

Ota yhteyttä varataksesi yksityisnäytön.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Rivitalot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.etuovi.com/kohde/w37392
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.