MYYTY!

Asiallinen talo omakotitaloksi tai kesämökkikäyttöön

66 000 €
Talviasuttava kesämökki , uimaranta kävelymatkan päässä, pyörällä pääsee joen toiselle puolelle parempaan uimarantaan. Talossa on 3h+k+kph+sauna. Lisäksi varasto ja autotalli. Hyvät varusteet, jääkaappi, mikro, uudehko keraaminen liesi., satelliittitelevisio. Remontoitu 2015, uusi Ruukin katto ja ilmalämpöpumppu. Iso tontti, 2940 neliötä, puuta piisaa ja marjapensaita mahtuu paljon. Talo on 80 neliötä. Kaupat syntyy ilman välittäjää Lakeuden Osuuspankin tiloissa. Tarjouksia kuunnellaan, mökki tarvitsee kylpyhuoneremontin, muuten hyvässä käyttökunnossa. Autotie perille, lyhyt matka Vaasaan. Esittely sopimuksen mukaan tosiostajalle. Heti vapaa.
Tämä sopii myös pienen perheen omakotitaloksi. Vaasan Kaupunki hyväksyy tämän vakituiseksi asunnoksi. Nyt kun akkutehdas aloittaa asuntopulan Vaasassa, tämä käy hyvin esim. insinöörille tukikohdaksi, lyhyt matka lentokentän teollisuusalueelle tai Vaasan keskustaan.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.