Ilmoitus on vanhentunut!

Reg. Kymco Maxxer 50cc till barn/ungdomar

650 €
Liten fyrhjuling av bra kvalitet som passar perfekt till barn 6år och uppåt, vuxna ryms också på den men känns liten. Startar alltid på första eller andra kicken. Rapp liten 50 kubiks tvåtakts-motor på 4hk, topphastighet ca 50km/h. Finns gasspärr som går enkelt att justera med skruvmejsel för att begränsa hastigheten. Backen finns ej, men går enkelt att dra bakåt.
Är vägregistrerad men har int riktigt använts i trafiken, vill man det så är det bara att besikta. Senast varit i trafiken 2014.

Allting i skick, enda som bör noteras är att den är smutsig på bilderna och att digitalmätaren funkar/lyser inte, troligtvis kopplad till att batterin är slut, men då fyrhjulningen gått att starta med kicken har byte av batteri aldrig varit ett prioritet. Elstart finns också.

Leverans i närområdet går ev. att ordna mot kilometerersättning.
Vuosimalli: 2012 Km: 2000
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Mönkijät Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.