Ilmoitus on vanhentunut!

OMAKOTITALO, KLIPPSTIGEN 3, VÖYRI, ESITTELY

260 000 €
Esittely 21.8 klo 18

Omakotitalo keskeisellä paikalla Vöyrin keskustan läheisyydessä, rakennettu vuonna 1991, lisärakennus 2007. Asunto on yhdessä kerroksessa, kerrosala noin 165 m², huoneistoala noin 150 m². Talossa on kolme makuuhuonetta, keittiö, olohuone, ruokasali, WC, vaatehuone/työhuone omalla sisäänkäynnillä, kylpyhuone/sauna sekä apukeittiö.
Vesi-, sähkö ja kaapeli tv-liittymät, kunnan jätevesijärjestelmä. Lämmitykseen suora sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu ja varaava puuliesi. Ilmalämpöpumppu on hiljattain asennettu. Tulikiven Kermansavi-liesi antaa miellyttävää lisälämpöä koko taloon, jossa on nykyaikaiset avoimet tilaratkaisut. Aurinkopaneelit 6,2 kW ja sähköauton latauspiste asennettu 2020.
Energiakulutuksen mitattu keskiarvo on viimeisen kolmen vuoden ollut noin 15.900 kWh/vuosi, ja siihen sisältyy sähköauton latausta noin 4.000 kWh/vuosi. Talon perustuksena valettu perusrunko ja betonilaatta, seinät ovat Simons Elementin puuelementeistä, julkisivu puupaneelista, katto betoniaallotista. Talo on hyväkuntoinen, keittiön sisustuksena nykyaikaisesti valkoisia ja tummia väriä, klinkkerilattiat keittiössä, kylpyhuoneessa ja apukeittiössä. Olohuoneessa ja makuuhuoneissa parkettilattiat. Talon sisustus on valoisa, avarat pohjaratkaisut ja uudet sisätilojen pinnat. Suuri lasitettu terassi ja uima-allas talon länsipuolella, joissa voi virkistäytyä koko kesän. Terassin ja uima-altaan yhteydessä on kylpytynnyri ja pieni vierastupa.
Autotallin ala on 44 m² varastotilat mukaan lukien. Autotallin yhteydessä on myös autokatos. Autotalli on eristetty ja lämpenee ilmalämpöpumpulla, joka asennettiin 2023. Autotallin lämmityskustannukset sisältyvät yllä olevan talon sähkönkulutukseen. Autotalli on tilava ja sopii erinomaisesti harrastuskäyttöön.

Tontti on oma kiinteistö, 946-412-3-97, ala on 1510 m². Kiinteistö on keskeisellä paikalla, noin 1 km kouluihin, kauppoihin ja muihin palveluihin. Automatka Vaasaan noin 30 minuuttia. Luonnonläheisellä tontilla on hieno puu
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: http://www.kff.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.