Vintage Koristeellinen Tarjotin Kahvalla

20 €
20€ tai tarjoa.

Ihastuttava vintage-kahvainen tarjotin, jossa on koristeellinen kuvio. Taittuvalla kantokahvalla, joten kahva ei ole tiellä ruokapöydässä. Piparireunainen. Kunto hyvä, jotain pikkuvikoja voi löytyä koska on vintagea.

✿ Korkeus: 16cm
✿ Halkaisija: 22,5cm.

Toimituskulut 5,80€/nouto. katso myös muut kohteeni laitetaan samaan toimitukseen

Avainsanat: roomalainen rustiikkinen kuvioinen moderni fiftari ranskalaisromanttinen sisustaminen 40luku 40 keittiövälineet kuosilla luvulta sisustukseen uniikki maalaisromanttinen metallinen 50s newlook retro kuviointi Hedelmävati värikäs säilytykseen 40-luvun ranskalaistyyli hopeaa säilytys tarjoilu keräilijälle Hedelmä söpö 50 wanha karkkitarjotin retroa luku funkkis kuviolla makeistarjotin vanhanaikainen country mod vintage style antiikki kitsit 50luku cottagecore maanläheinen shabby groovy tarjotin 50-luku pinup keräily koriste-esineet
Ilmoittaja: Cuteoff Sijainti: 33880 Lempäälä  Näytä kartalla
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.facebook.com/groups/CuteOff
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.