MYYTY!

Cube Analog 29 L 2022

550 €
Cube Analog 29 ,runko koko L
Toimii niinkuin pitääkin,vm.2022

Laadukas maastopyörä, jossa hydrauliset Shimano-levyjarrut ja tarkka Sram SX Eagle -vaihteisto. RockShox-joustohaarukka lukitustoiminnolla. Schwalbe Smart Sam -renkaat. Paino: 13,8 kg.

CUBE Analog HD on täydellinen kumppani metsäpolulle. Pyörästä löytyy laadukkaat osat ja tukeva ja kevyt alumiinirunko. Tunnettujen valmistajien, kuten SRAMin, RockShoxin, Shimanon ja Schwalben, komponentit tekevät pyörästä laadukkaan ja kestävän.

Ominaisuudet:
- 1x12 SRAM SX Eagle-vaihteisto
- Vaijerien sisäviennit
- RockShox-joustohaarukka lukitustoiminnolla
- Hydrauliset Shimanon levyjarrut
- Schwalbe Smart Sam Active -renkaat

Analogin uusi linjakas ilme on rungon sileiden hitsaussaumojen ansiota. Vaijereilla on sisäviennit, jolloin myös huollon tarve vähenee.
Analog HD antaa sinulle tarvitsemasi välineet ja mukavuuden, jotta voit tutustua vähän vaikeampaankin maastoon. Sram SX Eagle 1x12 –vaihteiston erittäin monipuolisien välityksien ansiosta pärjäät jyrkimmilläkin poluilla. Tehokkaat hydrauliset Shimanon levyjarrut ja 100 mm:n joustomatka RockShoxin lukittavassa Judy-haarukassa, tekevät pyörän käsittelystä miellyttävää ja turvallista.
Vuosimalli: 2022
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Pyörät Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.