Nro45 Landola Model 23 1964? Serial 39520

120 €
Landolan karvalakkimalli kakskakkosen isoveli. Se jolla on se leuhka jenkki ja käärmeennahkabootsit. Eli kyseessä siis harvinaisempi malli 23.

Sanat eivät riitä kuvaamaan soittimen kauneutta, joten katsoo kuvia siis. Kannessa kielten yläpuolella jonkun muksun omakätinen kaiverrus. Paperi ois ollu parempi, mutta minkäs teet. Minimaallisia korjaustoimenpiteitä suoritettu kopan sisällä. Lähinnä tukirimojen uudelleenliimaus sekä tästä operaatiosta johtunut takakannen liimaus. Hiukka jouduttu viilaan reunoja joten mahdollinen lume-efekti takakannen reunalistasta vain optinen harha, jos sitäkään.

Johtuen taas siitä että mä haluan kielten olevan keskeisesti otelutaan nähden, rakenneltu kuusipuusta pätevä kiilamainen lisäosa kieltenpidikkeen tyveen kääntämään hiukan optimaalisempaan suuntaan. Niijoo, satula ja tallaluu ihan luuta. Ite tein. Meni kauan. Tuli hyvät ja niissä vielä varaa viilata.

Sähköt on ja kuuluu särkijällä jees, vaan
muutoin joutuukin laittaa nupit kaakkoon. Edullinen lipstick-mikki ei ollutkaan laadultaan paras.. Supersiisti vol-nuppi joka täysin kopassa kiinni. Upeeta..

Akustiikka toimii paremmin kuin uskallat kuvitellakaan.

Lähetys alkaen 15€
Ilmoittaja: Juha-matti Jaakola Sijainti: 65280 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Soittimet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.