Husqvarna SM 125

3 000 €
Säljes Husqvarna SM 125 pga bilkort.

Lättviktaren har alltid fungerat som den ska förutom några småfel som såklart har blivit åtgärdad. Alltid stått inne och i varmt garage på vintern, tvättat och samt olja och luftfilter bytt regelbundet. Många nya delar så som stator, hjullager, gashandtag, bakdäck, driv-paket, brömsskivor och framdäck samt mycket mer. Den har blivit servad på storm service i vasa och då byttes kolv och vevstake av märket wössner, alla packningar och ramlager med stefor, kvitton finns på allt som har blivit gjord åt den. Alltid blivit körd med castrols oljor som funkat utmärkt.

Det är FMF Fatty krök och FMF Turbinecore 2 ljuddämpare som blivit polerade som mycket annat på lättviktaren. Vforce3 läpät och Keihin 36mm förgasare och en hel låda med delar följer med. Alla lampor fungerar, registrerad och bara att börja köra till säsongen.

Priset är diskuterbart vid seriöst intresse och köpare. Har säkert glömt något men finns det frågor och något ni undrar över så är det bara att ta kontakt via sms eller samtal. +358442373924

myös suomeksi


Vuosimalli: 2009
Ilmoittaja: Robin Häger Sijainti: 66980 Monå  Näytä kartalla
Osasto: Moottoripyörät Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.