Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Matematiikan ja kemian yksityistunteja kokemuksella, Espoo tai etäopetus

44 €
Kokenut opettaja tarjoaa matematiikan ja kemian yksityisopetusta kaikissa vaiheissa oleville opetettaville peruskoululaisista yliopisto-opiskelijoihin pääkaupunkiseudulla, Espoo ja Helsinki tai etäyhteydellä. Opetan myös fysiikkaa.

Olen kärsivällinen ja kannustava kahden lapsen isä jolla on yli 25 vuoden kokemus matematiikan, kemian ja fysiikan opetuksesta. Matematiikkaa ja kemiaa olen opiskellut Helsingin yliopistossa FM ja kasvatustiedettä Jyväskylän yliopistossa. Minulla on yli 25 vuoden kokemus kemian yksityisopetuksesta ja olen opettanut myös valmennuskursseilla ja kouluissa.
Kemian yksityisopetus sovitetaan aina opiskelijan osaamistason ja tempon mukaan. Matematiikan yksityisopetus voidaan pitää joko oppilaan kotona tai esim. kirjastossa. Oppituntien määrä ja opetusaika sovitaan myös aina opiskelijan toiveiden mukaan. Opetan myös ruotsiksi tai englanniksi.
Minulle voi lähettää tehtäviä ratkaistavaksi sähköpostilla.

Saat tyytyväisyystakuun. Jos et ole uutena asiakkaana tyytyväinen ensimmäisen opetuskerran jälkeen, saat rahasi takaisin.

Ota yhteyttä, niin annan mielelläni lisätietoja
p. 0451208668 tai matematiikanopetus@hotmail.com
Katso myös www.mathelp.fi
t. Henkka Metsala
Ilmoittaja: Henkka Sijainti: 02200 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Palvelut Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.mathelp.fi
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.