Omakotitalo Pirttikylässä / Velkmoss

34 000 €
Tulevaisuudessa tarvitaan paljon asuntoja, kun Suupohjan rannikkoseudulla tehdään suuria investointeja. Tässä on talo jolla on paljon asuntoja. Tuulivoima-ala on jo ollut yhteydessä. Talo on hyvin eristetty ja peruslämmitys on aina ollut päällä, vuosikulutus noin 1250 litraa öljyä.

Iso omakotitalo 2 kerrosta + kellari  2.350 m2 tontilla rauhallisella alueella Närpiön Pirttikylässä osoitteella Ribackvägen 86, 66270 Pirttikylä. Tontilla omakotitalo ja autokatos.

Talo on rakennettu 1954, kokonaispinta-ala n. 240 m2, josta asuintila n 180 m2 kellari. Ensimmäisessä kerroksessa 4 h + k + WC. Toisessa kerroksessa 4r + k + WC/kph. Kellarissa pesutupa, pesu- ja pukuhuone, kattilahuone, paja ja varastotilat.

Sähköliittymä. Öljy- ja pelletitlämmitys. Kunnan käyttövesiliittymä ja omat jätevesikaivot.

Mahdollista ostaa lisämaata metsä- ja niittymaata lähialueella.
Ilmoittaja: SM Sijainti: 66270 Pirttikylä  Näytä kartalla
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.bfast.fi/sv/egnahemshus-i-portom-narpes-ribackvagen-86
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.