LIVEPRO Anti-Burst Jumppapallo

5 €
Tilattu netistä:

Livepro Anti-burst jumppapallo on kestävä, luotettava, sekä turvallinen. Tämä jumppapallo on laadukas ja soveltuu hyvin aktiiviseen käyttöön. Anti-burst teknologian ansiosta jumppapallo on turvallinen käyttää sillä sen puhjetessa ei jumppapallo räjähdä alta vaan tyhjenee hiljalleen turvallisesti. Kun etsit laadukasta ja turvallista jumppapalloa aktiiviseen käyttöön on Livepro Anti-burst jumppapallo valintasi. Maksimi käyttäjäpaino 110kg. Useimmille sopii 65 cm halkaisijaltaan oleva jumppapallo, mutta pitkille ihmisille yli 180 cm soveltuu parhaiten 75 cm pallot ja lyhyille taas alle 160 cm 55 cm.

Käyttö jäi pariin kertaan rahina tv:n ääressä. Sitten on ollut vain tyhjän panttina. Säilytetty täytenä sisätiloissa. Ehyt pallo.

Nouto, käteinen, tasaraha
Ilmoittaja: Marianne Sijainti: 94600 Kemi  Näytä kartalla
Osasto: Urheilu & Vapaa-aika Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.