Yamaha dt 50

1 200 €
Här skulle det finnas en fullt fungerande moped som startar och går fint. Kan vara lite svår att få igång på vintern eftersom chocken inte går att låsa.


Setup

- polini cylinder

- polini 17.5mm fög

- voca rookie 50/70 rör


Kilometerantal är okänt eftersom mätaren inte har fungerat och den har blivit borttagen helt senare. Fullt fungerande maskin men det finns småfel som icke fungerade baklampa och dålig bakbroms. I kåporna finns sprickor i färgen men det syns inte från längre håll. Stark framlampa och nya grips. Tekniken i motorn har jag inte rört annat än att byta kopplingen och motorn har fungerat felfritt.

Bra vinterdäck och andra delar kommer på köpet.

Pm för mer info

Tässä olis toimiva mopo seuraavalle. Käynistyy ja käy hyvin ja kulkee riittävästi kovaa. Voi olla vähän hankala saada käyntiin talvisin koska ryppy ei saa lukittua


Mopon osilta löytyy muun muassa:

- polini pytty

- polini cp17.5mm kaasari

- voca rookie 50/70 putki


Mittarilukemat ei näy koska mittari ei ole toiminut ja se on myöhemmin otettu kokonaan pois. Toimiva peli mutta kyllä löytyy pieniä vikoja kuten epätoimiva jarruvalo ja takajarru on vähän huono. Katteissa on halkemia maalissa mutta sitä vaan huomaa läheltä katsoen. Kirkas etuvalo ja uudet ohjaustanko gripit. Tekniikka moottorissa en ole koskenut muuta kuin kytkintä uusittu ja on toiminut hyvin. Entinen omistaja remmppas moottoria ennen kuin hän möy mopoa. En ole käyttänyt mopoa joka päivä vaan olen käyttänyt sitä parhaimillaan pari kertaa viikossa ja viimeaikoina ei ole tullut ajettua ollenkaan. Hyvät talvirenkaat ja muita osia saa kaupan päälle.


Lisätietoa saa lähettämälla viestiä

Puh/tel 0449784975
Vuosimalli: 2008
Ilmoittaja: Axel Finnilä Sijainti: 68570 Luoto  Näytä kartalla
Osasto: Mopot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.