Minitalo 30 m², hieno siirrettävä CLT talo

49 000 €
CLT MODUULI 30 m² - Moderni ja Kestävä Asumisratkaisu

Tutustu ainutlaatuiseen 30 m²:n CLT-moduuliin, joka tarjoaa yhdistelmän modernia muotoilua ja kestävää rakennustapaa. Tämä siirrettävä moduuli on valmistettu vahvasta suomalaisesta luonnonpuusta, mikä takaa rakenteen pitkäikäisyyden ja kestävyyden kaikissa olosuhteissa.

Sopii täydellisesti vapaa-ajan asunnoksi, mukavaksi kodiksi tai rauhalliseksi toimistoksi. Valmistettu CLT-moduuli mahdollistaa nopean muuton, on ympäristöystävällinen ja tarjoaa terveellisen sisäilman sekä hyvät eristysominaisuudet.

Valitse kestävän kehityksen mukainen asumisratkaisu.

Sarjatuotantoa ei ole, ainoastaan tämä yksittäinen kappale.
Pituus: 8,60 m
Leveys: 3,45 m
Perustus: Teräskehikko, 180 mm, siirtolavakiskot
Pohjakerros: 150 mm CLT-puuta
Seinät: 120 mm CLT-puuta
Katto: 90 mm CLT-puuta + 100 mm sellukuitua, ilmatila 50 mm, raakapontti 21 mm, alustabitumi, icopal huopakatto, räystäspellit.
Ikkunat: Kolmilasiset Skaala-ikkunat, viisi ikkunaa 1190 x1390 mm, yksi ikkuna 490 x 490, kaikki ikkunat avattavia, joista kolmessa kippimahdollisuus. Sisäpuoli puuta, ulkopuoli alumiinia.
Ovet: Puuovi Skaala, 890 x 2090, sisäpuoli puuta, ulkopuoli alumiinia,lukko ja avaimet.
Väliovet:Honkaovet, 2 kpl
Sähkö: 16 ampeerin sulakkeet, voidaan muuntaa 10, ampeerisiin, sähköpistokkeita 10 kpl, valaistus spot- ja ledvalaistus, sähkökaappi. Ulkovalaistus. Sähköpistoke myös ulkopuolella.
Keittiö: Aava-keittiö, uuni, liesi, mikro ja jääkaappi.
Muuta: Kylpyhuonesisustus, sen voi määrätä ja asentaa itse ei sisälly hintaan.
Rahti: Rahtia koskien neuvotellaan erikseen.
Ottakaa yhteyttä!
Ilmoittaja: Modulhus Sijainti: 66600 Vöyri  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.