Emmaljunga rattaat

200 €
Myydään Emmaljunga Duo Edge -yhdistelmärattaat. Runkona Classic Crome ja kankaiden väri Light Grey, mustilla nahkayksityiskohdilla.

Varusteina mukana:
- vaunukoppa
- ratasosa
- suojahuppu ratasosa
- suojahuppu vaununkoppa
-sadesuoja
- Ohjekirja

Useaan eri asentoon säädettävä työntöaisa, rattaiden istuinosan suunta vaihdettavissa. Istuimen selkänojan saa säädettyä kolmeen eri asentoon, rattaissa myös turvavyö, joihin kuuluu pehmusteet. Mukana tulee sadesuoja, jalkapeite, integroitu hyttysverkko, vaunukopan päällissuoja sekä ohjekirja

Vuosimalli on 2017. Vaunut on säilytetty alusta saakka sisällä. Ilmakumirenkaat, jotka kulkevat sohjossa ja lumessa erittäin hyvin! Renkaat saa tarvittaessa helposti irti. Vaunuissa on kuomussa integroitu uv - suoja ja Emmaljungan oma hyönteissuojaverkko. Vaunukopassa on säädettävä Thermobase -pohja.

Tästä seuraavalle käyttäjälle täydellinen vaunupaketti. Erittäin hyvin pidetty ja huollettu. Moitteettomassa kunnossa/ erittäin siisti. Käytössä vain 1 lapsella.

Hintapyyntö 200€. Maksuna käy käteinen tai mobilepay.

HUOM! Koiratalous
Vain nouto Vaasasta
Ilmoittaja: Sanna Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Lastentavara Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.